Trojky byly za socialismu nejrozšířenější restaurace, říká historik stravování
Restaurace se za socialismu se dělily do čtyř cenových skupin. Podniky se však nelišily pouze cenou, ale také například interiérem. „Členění do skupin se řídilo podle kritérií daných ministerstvem vnitřního obchodu,“ říká historik stravování a životního stylu Martin Franc v rozhovoru pro iDNES.cz.
Zdroj: iDnes.cz
Zobrazit celý článekPodobné články
Nové technologie zjednodušují a zefektivňují náborové procesy, umožňují relevantnější párování kandidátů s nabídkou práce a pomáhají lidem najít svou práci snů, zmiňuje ve video rozhovoru pro Roklen24 ... ..
Zdroj: Roklen24.cz
Kvůli snížení daňových limitů omezily čtyři z deseti českých firem zaměstnanecké benefity. Vyplývá to z nového průzkumu Hospodářské komory mezi 457 firmami všech velikostí napříč obory, který má Český ... ..
Zdroj: iRozhlas.cz
Se zpomalením ekonomiky budou ve výhodě kvalitní aktiva, zejména státní dluhopisy do 5 let. Potenciální snížení sazeb centrálními bankami ve druhém čtvrtletí naznačuje prodloužení durace, a to navzdor ... ..
Zdroj: Roklen24.cz
Americké výnosy podél celé výnosové křivky v závěru minulého týdne klesly. Přispěla k tomu především data z amerického trhu práce, která zklamala ve všech hlavních oblastech, a podpořila tak výhled sn ... ..
Zdroj: Roklen24.cz