Maaxi.cz

Rulík: Bylo tam srdce, obětavost a nasazení. A Zacha? Vycítil, že co jsme si řekli, byla pravda

Jaký si přál mít před turnajem tým, takový ve čtvrtfinále světového šampionátu i byl. „Nechali jsme tam v rámci možností vše. Bylo tam srdce, obětavost a obrovské nasazení,“ říkal po vítězném duelu nad Američany reprezentační kouč Radim Rulík.

Mohlo by vás zajímat

ŽIVĚ: Slovinsko – Dánsko 1:1

Úvodním duelem skupiny C je souboj mezi Slovinskem a Dánskem. Skóre zápasu otevřel nestárnoucí Christian Eriksen a poslal Dány do vedení v 17. minutě, vyrovnání obstaral Erik Janža v 77. minutě. Přímý přenos utkání vysílá ČT sport a ČT sport Plus.

Čeští volejbalisté odvrátili Estoncům mečboly a v Evropské lize získali bronz

Čeští volejbalisté vyhráli téměř tříhodinovou bitvu o bronz v Evropské lize nad Estonskem a mají v soutěži pátou medaili. Po návratu do sestavy univerzála Patrika Indry, který se zranil v sobotním nepovedeném semifinále s Ukrajinou, odvrátili ve čtvrtém setu tři mečboly a rozhodující pátou sadu získali v poměru 15:12. ...

Interview ČT24: Sportovní publicista Zikmund o Euru v Německu

UEFA zahájila disciplinární řízení s Albánií kvůli fanouškům

Evropská fotbalová unie zahájila disciplinární řízení s Albánií kvůli chování jejích fanoušků v sobotním utkání mistrovství Evropy proti Itálii. UEFA dnes v prohlášení uvedla, že se bude mimo jiné zabývat průnikem albánského příznivce na trávník v závěrečných minutách duelu, který favorizovaní obhájci titulu Italové po obratu vyhráli 2:1. ...

Úleva před vstupem do Euro: Souček trénoval s týmem

Kapitán Tomáš Souček absolvoval s týmem nedělní trénink v Lipsku, kam se fotbalová reprezentace přesunula během dne ze základny v Hamburku. Tedy alespoň část, po kterou mohli být přítomní zástupci médií. Vypadá, že nic nebrání tomu, aby v úterý vyběhl proti Portugalsku v úvodním duelu na Euru.

Čeští volejbalisté zvládli dramatickou bitvu o bronz v Evropské lize

Čeští volejbalisté zvládli bitvu o bronz v Evropské lize s Estonskem a mají v soutěži pátou medaili. Odvrátili tři mečboly, pátý set vyhráli 15:12.

ŽIVĚ: Před zápasem Srbsko – Anglie

Úřadující vicemistři z Anglie, podle sázkových kanceláří největší favorité mistrovství Evropy, vstoupí do turnaje utkáním proti Srbům. Přímý přenos předzápasového programu sledujte exkluzivně na ČT sport Plus.

Létaly stoly i židle. Fanoušci Anglie a Srbska se porvali, zraněný je i policista

Nedělní utkání fotbalového Eura mezi Anglií a Srbskem bylo kvůli obavám z fanouškovských nepokojů už předem německou policií vyhodnoceno jako vysoce rizikové. A ještě před výkopem došlo v centru Gelsenkirchenu k hromadné šarvátce. Podle zahraničních médií byl zraněn i jeden strážce zákona.

Volejbalisté v pěti setech udolali Estonsko a ze Zlaté Evropské ligy berou bronz

Čeští volejbalisté vyhráli v jejich závěrečném zápase Zlaté Evropské ligy s Estonskem po velmi vyrovnaném utkání. V něm musel rozhodovat až závěrečný pátý set, který si Češi vynutili skvělým obratem v závěru čtvrté sady. Lépe nakonec zvládli i tie-break. A po maratonském zápase a setech 25:20, 22:25, 33:31, 24:26, 12:15, se mohou v chorvatském Os ...

TENIS ONLINE: Plíšková zabojuje o titul v Nottinghamu

Česká tenistka Karolína Plíšková se po nedělním semifinálovém vítězství utká ve stejný den na trávě v Nottinghamu o titul. V boji o trofej narazí na domácí Britku Katie Boulterovou, která porazila v dohrávce krajanku Emmu Raducanuovou 6:7, 6:3, 6:4. Finále začne v 18 hodin a v podrobné online reportáži ho sledujte na Sport.cz. ...

Zase žolík Weghorst. Potřetí skóroval z lavičky, ráno říkal přítelkyni: Rozhodnu!

Je to taková jeho oblíbená role. Přijde za nepříznivého stavu a zápas zlomí. Jako by snad nizozemští fotbalisté celou dobu vyčkávali, aby mohl zase kralovat. Wout Weghorst to na velkém turnaji předvedl znovu, možná si ještě vzpomenete, jak na mistrovství světa v Kataru dvěma góly proti Argentině poslal čtvrtfinálový nervák do prodloužení. Tentokrát ...

Gól v utkání Slovinsko – Dánsko: Eriksen – 0:1 (17. min.)

Parťák si rýpl do Mbappého: Nevypadám jako želva ninja. Pak vyzval Francouze, ať jdou volit

Útočník Kylian Mbappé je jednou z největších hvězd fotbalového Eura. Možná dokonce tou nejzářivější, i když zatím na šampionátu do balonu nekopl. Bookmakeři viděli novou posilu Realu Madrid před startem turnaje jako hlavního adepta na nejlepšího střelce. Některým novinářům možná utkvěl v hlavě natolik, že si ho občas spletou s jinými členy francouz ...

Kauza Eura. Známá krasavice nadává moderátorce: S tvou postavou nosím jen zimní bundu

Český sport má Fantomase, světová cyklistika zase Didiho Senfta. Nejznámější fanynka chorvatských fotbalistů se jmenuje Ivana Knöllová. Vsaďte se, že jste jí už někdy postřehli. Vnadná tmavovláska se třemi miliony sledujícími na Instagramu přicestovala i na Euro, kde se hned postarala o značný poprask. Nepěkně vyhubovala německé televizi a zesměšni ...

ŽIVĚ: Slovinsko – Dánsko 0:1

Úvodním duelem skupiny C je souboj mezi Slovinskem a Dánskem. Skóre zápasu otevřel nestárnoucí Christian Eriksen a poslal Dány do vedení v 17. minutě. Přímý přenos utkání vysílá ČT sport a ČT sport Plus.

Jeho vrstevníci chodí střední, on hraje na Euru. Yamal se stal nejmladším hráčem v historii šampionátů

Den před finále mistrovství Evropy mu bude teprve 17 let, přesto se očekává, že bude Lamine Yamal jednou ze stálic v sestavě španělské reprezentace. Šikovný křídelník Barcelony se v sobotu stal nejmladším hráčem v historii evropských šampionátů.

ŽIVĚ: Slovinsko – Dánsko 0:0

Úvodním duelem skupiny C je souboj mezi Slovinskem a Dánskem. Než zápas začne, můžete sledovat prostřednictvím streamu předzápasový program. Přímý přenos utkání vysílá ČT sport a ČT sport Plus.

Vackovi scházely čtyři sekundy na triumf v závodu Kolem Belgie

První výhra v etapovém závodu v profesionální kariéře byla na dohled. Nakonec se ale Mathias Vacek musel o čtyři sekundy spokojit s místem druhým. Závod Kolem Belgie vyhrál Nor Sören Waerenskjold.

ŽIVĚ: Finále volejbalové Zlaté ligy žen Švédsko – Česko

Finálový zápas Final Four Zlaté Evropské ligy hrají české volejbalistky, které se do něj probojovaly po vítězství v semifinále nad Rumunskem. O nejvyšší příčku bojují s volejbalistkami Švédska a pokouší se navázat na titul, který získaly v roce 2019. To vše navíc před domácím publikem v Ostravě. Přímý přenos sledujte na ČT2.   ...

Weghorst: Skórovat na Euru je vždy speciální

DeChambeau vede před závěrečným kolem US Open, stíhá ho McIlroy

Americký golfista Bryson DeChambeau míří za druhým titulem z US Open. Třicetiletý šampion turnaje z roku 2020 má po třech kolech majoru na hřišti v Pinehurstu náskok tří ran na trojici soupeřů. DeChambeau v sobotu zapsal skóre -3 a celkem má sedm úderů pod par.

Adam Yates vyhrál závod Kolem Švýcarska, závěrečné časovce vládl Almeida

Britský cyklista Adam Yates uhájil v závěrečné časovce triumf v závodě Kolem Švýcarska. Jezdec týmu UEA Emirates skončil na trati 15,7 km druhý za stájovým kolegou Joaem Almeidou, v konečném pořadí ale před portugalským jezdcem vyhrál s náskokem 22 sekund.

Cyklista Vacek skončil v závodě Kolem Belgie druhý o čtyři sekundy

Mathiasi Vackovi těsně unikla první výhra v etapovém závodu v profesionální kariéře. Na závodě Kolem Belgie skončil český cyklista druhý o čtyři sekundy za Norem Sörenem Waerenskjoldem.

ŽIVĚ: Fotbalisté Slovinska hrají na mistrovství Evropy s Dánskem, Radiožurnál Sport odvysílá přímý přenos

Ve druhém utkání skupiny C se utkají Dánové se Slovinci, duel ve Stuttgartu má výkop v 18.00 a stanice Radiožurnál Sport ho odvysílá v přímém přenosu.

Jak cestovat do Hamburku podle Davida Jarolíma

Vackovi těsně unikla první výhra v etapovém závodu

Mathiasi Vackovi těsně unikla první výhra v etapovém závodu v profesionální kariéře. Na závodě Kolem Belgie český cyklista skončil o 4 sekundy druhý.

Na Challenge Tour na Kaskádě triumfoval Dán Brown, Zach se podělil o 36. místo

Golfový turnaj druhé nejvyšší evropské série Challenge Tour na Kaskádě má podruhé za poslední tři ročníky dánského vítěze. Na předloňský triumf Martina Simonsena navázal Hamish Brown, který se díky skvělému poslednímu kolu vyhoupl do čela pořadí z průběžné třetí pozice. Zvítězil o dvě rány před Jihoafričanem Robinem Williamsem, který po třech kolec ...

Yates uhájil v závěrečné časovce triumf v závodě Kolem Švýcarska

Britský cyklista Adam Yates uhájil v závěrečné časovce triumf v závodě Kolem Švýcarska. V poslední etapě byl druhý před kolegou z týmu Joaem Almeidou.

U fotbalistů Slavie po jediné sezoně skončil gambijský stoper

U fotbalistů Slavie po jediné sezoně skončil Sheriff Sinyan. Pražský klub se se sedmadvacetiletým stoperem po vypršení roční smlouvy dohodl, že neuplatní dvouletou opci. Gambijský hráč žádal větší herní vytížení, to mu ale Vršovičtí nebyli schopní zaručit. Klub o tom informoval na svém webu.

ŽIVĚ: Slovinsko – Dánsko

Úvodním duelem skupiny C je souboj mezi Slovinskem a Dánskem. Než zápas začne, můžete sledovat prostřednictvím streamu předzápasový program. Přímý přenos utkání vysílá ČT sport a ČT sport Plus.

Záznam utkání Polsko – Nizozemsko

Koemanovi vyšlo střídání, výhru Nizozemců nad Poláky zařídil Weghorst

Nastoupil na posledních deset minut a po pouhých dvou minutách na hřišti vstřelil vítězný gól. Útočník Wout Weghorst rozhodl o triumfu Nizozemců nad Poláky 2:1 v úvodním duelu skupiny D mistrovství Evropy. Další utkání "déčka" Rakousko – Francie vysílá ČT sport a ČT sport Plus v pondělí od 20:30.

Gól v utkání Polsko – Nizozemsko: Weghorst – 1:2 (83. min.)

ONLINE: Slovinsko - Dánsko, repríza z kvalifikační skupiny. Kdo uspěje?

Dobře se znají, oba týmy skončily v kvalifikaci o mistrovství Evropy shodně na dvaadvaceti bodech. Naposledy byli úspěšnější dánští fotbalisté, zopakují výkon proti Slovinsku i v zahajovacím duelu skupiny C ve Stuttgartu? Sledujte v podrobné online reportáži od 18 hodin.

Vítězem Kolem Švýcarska je Yates, Almeida na něj navzdory triumfu v časovce nestačil

Britský cyklista Adam Yates zvítězil v etapovém závodě Kolem Švýcarska. Vítězství stvrdil v závěrečné časovce druhým místem za Joao Almeidou z Portugalska, který za ním v celkovém pořadí zaostal o 22 sekund. Počtvrté za sebou tak etapu v letošním závodu opanoval člen týmu UAD Emirates. Třetí příčku celkově obsadil Mattias Skjelmose Jensen z Dánsk ...

Automobilový závod 24 hodin Le Mans vyhrálo stejně jako loni Ferrari

Automobilový závod 24 hodin Le Mans vyhrálo stejně jako loni Ferrari. Pro triumf v 92. ročníku slavné soutěže dojela v deštivém počasí trojice pilotů Antonio Fuoco z Itálie, Španěl Miguel Molina a Nicklas Nielsen z Dánska, jenž za volantem vozu Ferrari 499P s číslem 50 projel cílem.

ŽIVĚ: Koemanovi vyšlo střídání, výhru Nizozemců nad Poláky zařídil Weghorst

Nastoupil na posledních deset minut a po pouhých dvou minutách na hřišti vstřelil vítězný gól. Útočník Wout Weghorst rozhodl o triumfu Nizozemců nad Poláky 2:1 v úvodním duelu skupiny D mistrovství Evropy. Další utkání "déčka" Rakousko – Francie vysílá ČT sport a ČT sport Plus v pondělí od 20:30.

ŽIVĚ: Polsko – Nizozemsko 1:2

Skupinu D na mistrovství Evropy v Německu rozehrávají Polsko s Nizozemskem. Polákům sice chybí zraněná hvězda Robert Lewandowski, ale jeho náhradník Adam Buksa otevřel skóre jako první. Vyrovnání obstaral Cody Gakpo po tečované střele a na 2:1 pro Oranje upravil Wout Weghorst. Přímý přenos utkání vysílá ČT sport a ČT sport Plus. ...

Čehoslovačka? Bravo, majstori! Vzpomínka Čecha, který viděl naživo dloubák v Bělehradě

Slavný dloubák, kterým legendární fotbalista Antonín Panenka rozhodl penaltový rozstřel ve finále ME 1976, zná celý svět. Televizní šot viděly stamiliony lidí. Ale jen hrstka naživo. Čechoslováků necelé čtyři stovky. Dnes 69letý Jiří Jakoubek byl mezi nimi. S modro-červeno-bílou vlajkou na tyči slavil na stadionu v Bělehradě senzační triumf nad Něm ...

Hermannová se Štochlovou ve finále Poháru národů prohrály s Nizozemkami a do Paříže se nepodívají

Ve finále Nations Cupu prohrály české beachvolejbalistky 0:2 s Nizozemkami a nevybojovaly účastnické místo na olympijských hrách v Paříži. V prvním utkání prohrála dvojice Kylie Neuschaeferová, Markéta Svozilová s párem Kirsten Bröringová, Emi van Drielová 1:2 na sety. Druhý zápas dotáhla Barbora Hermannová s Marií-Sárou Štochlovou proti Brecht P ...

Naděje na Paříž zhasla. Hermannová se Štochlovou prohrály finále Nations Cupu

Plážové volejbalistky Barbora Hermannová a Marie-Sára Štochlová si na olympijských hrách v Paříži nezahrají. Poslední volné místo získaly na jejich úkor ve finále týmového Nations Cupu Nizozemky díky vítězství nad Českem 2:0. Nejprve Kylie Neuschaeferová s Markétou Svozilovou podlehly 1:2 na sety Kirsten Bröringové s Emi van Drielovou, následně ste ...

Staří známí z kvalifikace se potkají i ve skupině Eura

Nelítostně se prali v kvalifikaci, totožný osud je čeká ve skupině fotbalového mistrovství Evropy. Prvním duelem skupiny C bude souboj Dánska se Slovinskem, který hodně napoví o tom, jaký celek bude mít blíže do osmifinále. Utkání začne v 18:00 a sledoval jej můžete v textové online reportáži na Sport.cz.

Pětibojaři Kuf s Novotnou zakončili světový šampionát devátým místem v mixu

Jan Kuf s Veronikou Novotnou obsadili na závěr mistrovství světa v moderním pětiboji v Číně deváté místo ve smíšené štafetě. Do poslední disciplíny se drželi v bojích o medaile, ale střelba jim nevyšla. Závod bez parkuru, který pořadatelé zrušili po silném dešti, vyhrál korejský pár Kim Sun-u, So Čang-wan. Češi z Čeng-čou odjeli s jednou medailí - ...

Beachvolejbalistky Hermannová, Štochlová si na olympijských hrách nezahrají

Beachvolejbalistky Barbora Hermannová a Marie-Sára Štochlová si na olympijských hrách nezahrají. Poslední místo získaly na jejich úkor Nizozemky.

Češky ve finále Poháru národů prohrály s Nizozemkami a do Paříže se nepodívají

Ve finále Nations Cupu prohrály české beachvolejbalistky 0:2 s Nizozemkami a nevybojovaly účastnické místo na olympijských hrách v Paříži. V prvním utkání prohrála dvojice Kylie Neuschaefer, Markéta Svozilová s párem Kirsten Bröringová, Emi van Drielová 1:2 na sety. Druhý zápas dotáhla Barbora Hermannová s Marií-Sárou Štochlovou proti Brecht Pier ...

Pětibojaři Kuf s Novotnou zakončili MS devátým místem v mixu

Jan Kuf s Veronikou Novotnou obsadili na závěr mistrovství světa v moderním pětiboji v Číně deváté místo ve smíšené štafetě. Do poslední disciplíny se drželi v bojích o medaile, ale střelba jim nevyšla. Závod bez parkuru, který pořadatelé zrušili po silném dešti, vyhrál korejský pár Kim Sun-u, So Čang-wan. Češi z Čeng-čou odjeli s jednou medailí - ...

ŽIVĚ: Před zápasem Slovinsko – Dánsko

Úvodním duelem skupiny C je souboj mezi Slovinskem a Dánskem. Než zápas začne, můžete sledovat prostřednictvím streamu předzápasový program. Přímý přenos utkání vysílá ČT sport a ČT sport Plus se studiem od 17:20.

ŽIVĚ: Zápas o bronz volejbalové Zlaté ligy mužů Estonsko – Česko

Čeští volejbalisté hrají poslední zápas v rámci jejich působení ve Zlaté Evropské lize. Po prohře s Ukrajinou v semifinále nastupují k utkání o třetí místo. V něm je vyzývají hráči Estonska. Přímý přenos zápasu sledujte na ČT sport Plus. 

Golfistka Kousková byla v generálce na turnaj v Berouně 24. na Italian Open

Golfistka Sára Kousková obsadila v generálce na Czech Ladies Open v Berouně, které se bude hrát příští týden, 24. místo na turnaji evropské série LET v Římě. Tříkolové Italian Open vyhrála s náskokem jedné rány a s deseti údery pod normu hřiště Angličanka Amy Taylorová.

Draper ve Stuttgartu zdolal šampiona Berrettiniho a slaví první titul

Britský tenista Jack Draper vybojoval na trávě ve Stuttgartu první titul v kariéře. Dvaadvacetiletý hráč, který byl v Německu nasazen jako číslo šest, ve finále zdolal dvojnásobného šampiona zdejšího turnaje Mattea Berrettiniho z Itálie 3:6, 7:6, 6:4.