Maaxi.cz

Tato kryptoměnová hra pro Apple a Android si pro první hráče připravila 1 milion USD

Guild of Guardians dorazila na iPhony i Androidy. Fantasy RPG propojená s blockchainem startuje eventem s milionovými odměnami. Článek Tato kryptoměnová hra pro Apple a Android si pro první hráče připravila 1 milion USD z webového portálu Finex.cz.

Mohlo by vás zajímat

TOP 3 technologické akcie, které čeká v následujících letech masivní růst

Umělá inteligence (AI) by mohla přispět v následujících letech globální ekonomice biliony dolarů, a to znamená příležitost pro investory. Které technologické akcie budou z tohoto trendu těžit vůbec nejvíce? Článek TOP 3 technologické akcie, které čeká v následujících letech masivní růst z webového portálu Finex.cz. ...

Čas vydělávání peněz na kryptoměnách končí, předpovídá hlavní analytik Glassnode

Mileniálové, kteří zbohatli díky Bitcoinu, už pravděpodobně nebudou riskovat své jmění na alternativních kryptoměnách, tvrdí přední analytik společnosti Glassnode. Článek Čas vydělávání peněz na kryptoměnách končí, předpovídá hlavní analytik Glassnode z webového portálu Finex.cz.

Levná čínská auta dobývají trh: Existenční hrozba pro Teslu a další výrobce elektromobilů

Američtí výrobci automobilů mají šanci bojovat proti přílivu levných aut z Číny. Čínská vozidla vyšší kvality by však mohla představovat značný problém. Článek Levná čínská auta dobývají trh: Existenční hrozba pro Teslu a další výrobce elektromobilů z webového portálu Finex.cz.

Tyto 3 akcie během pár let zdvojnásobí hodnotu vaší investice!

Hledáte investice s rychlým výnosem? V dnešním článku prozradíme, které akcie jsou připraveny dvojnásobně navýšit hodnotu vašich investovaných peněz a proč by tomu tak mohlo být. Článek Tyto 3 akcie během pár let zdvojnásobí hodnotu vaší investice! z webového portálu Finex.cz.

Největší těžební společnost na světě upouští od obchodu za 49 miliard dolarů!

Po šesti týdnech vyjednávání o akvizici BHP od tohoto jednání odstoupilo. S Anglo American se firma nedokázala dohodnout na struktuře převzetí. Článek Největší těžební společnost na světě upouští od obchodu za 49 miliard dolarů! z webového portálu Finex.cz.

Ethereum ETFs spustí dříve, než se předpokládalo

Navzdory dřívějšímu přesvědčení, že ETFs na Ethereum budou reálně spuštěny až v červenci či srpnu, se nyní zdá červen jako pravděpodobnější varianta. Článek Ethereum ETFs spustí dříve, než se předpokládalo z webového portálu Finex.cz.

Akciové trhy tvoří dvojitý vrchol. Je čas na exit z akcií?

Akciové trhy za sebou mají další růstovou vlnu, která se ovšem zastavila u předchozího vrcholu. Rýsuje se nám proto v grafu potenciální dvojitý vrchol? Článek Akciové trhy tvoří dvojitý vrchol. Je čas na exit z akcií? z webového portálu Finex.cz.

Google jedná o největší akvizici v historii: HubSpot za 33 miliard dolarů!

Zprávy o možné akvizici HubSpotu Googlem se už opakovaly tolikrát, že není možné, aby na nich nebylo něco pravdy. Cenu akcií HubSpot to povzbuzuje. Článek Google jedná o největší akvizici v historii: HubSpot za 33 miliard dolarů! z webového portálu Finex.cz.

Panika mezi investory? Index Dow Jones během tří dnů ztratil 1000 bodů!

Americké akciové trhy zažily prudký pokles a index Dow Jones ztratil za tři dny 1000 bodů. Investoři jsou vyděšeni silnými ekonomickými údaji, které by mohly vést k delšímu období vyšších úrokových sazeb. Článek Panika mezi investory? Index Dow Jones během tří dnů ztratil 1000 bodů! z webového portálu Finex.cz.

Toto jsou nejlepší akcie v nejvíce podhodnoceném sektoru indexu S&P 500

Očekává se, že téměř polovina společností v energetickém sektoru z indexu S&P 500 bude zvyšovat zisk na akcii dvouciferným ročním tempem. Článek Toto jsou nejlepší akcie v nejvíce podhodnoceném sektoru indexu S&P 500 z webového portálu Finex.cz.

Je LUNA zpátky? Terra a Do Kwon uzavřeli dohodu s americkými úřady

Věrným fanouškům ekosystému Terra, jehož krach způsobil pád kryptoměnového trhu na jaře roku 2022, nyní svitla naděje, že by projekt mohl být očištěn. A kryptoměna vzrostla o 40 %. Článek Je LUNA zpátky? Terra a Do Kwon uzavřeli dohodu s americkými úřady z webového portálu Finex.cz.

Top 3 kryptoměny s cenou pod 1 dolar s potenciálem masivního růstu

Jedním ze způsobů vydělávání na kryptoměnách je investice do tokenů, které mají momentálně nízkou cenu a zároveň určitý potenciál. U jakých 3 kryptoměn toto můžeme sledovat? Článek Top 3 kryptoměny s cenou pod 1 dolar s potenciálem masivního růstu z webového portálu Finex.cz.

Nvidia na dostřel Applu! Takto se mu nepřiblížila od roku 2009

Překoná Nvidia dřív 3 biliony dolarů v tržní kapitalizaci, nebo hodnotu Applu? Obojí má už na dosah ruky a při současném trendu jde řádově o dny. Článek Nvidia na dostřel Applu! Takto se mu nepřiblížila od roku 2009 z webového portálu Finex.cz.

Raiffeisenbank láká nové klienty: Zlatá karta a směnárna na rok zdarma!

Raiffeisenbank nyní nabízí klientům Aktivního účtu zlatou debetní kartu a službu RB směnárna na rok zdarma! Ale měsíčnímu poplatku za vedení účtu se nevyhnete. Článek Raiffeisenbank láká nové klienty: Zlatá karta a směnárna na rok zdarma! z webového portálu Finex.cz.

Hokejové šílenství v Česku přineslo ekonomice miliardy!

Vítězství české hokejové reprezentace na mistrovství světa přineslo nejen sportovní slávu, ale i nečekaný ekonomický boom. Dočkáme se alespoň takových zisků jako v roce 2015? Článek Hokejové šílenství v Česku přineslo ekonomice miliardy! z webového portálu Finex.cz.

Akcie Salesforce připravily investory během jediného dne o 42 miliard dolarů! Co bylo důvodem?

Salesforce zveřejnila výsledky hospodaření a její akcie sletěly dolů. Tržby totiž nerostly, jak analytici a investoři předpokládali, a výhled na následující období byl opatrný. Článek Akcie Salesforce připravily investory během jediného dne o 42 miliard dolarů! Co bylo důvodem? z webového portálu Finex.cz.

Akciové trhy jsou dražší jak během internetové bubliny. Proč investovat defenzivně a do zlata?

Akciové trhy v současnosti spouštějí mnoho červených světýlek, které nám říkají, že je něco v nepořádku. Celkový americký akciový trh je zkrátka, z historického hlediska, příliš drahý. Respektive současné valuace a jejich rozložení nedávají žádný smysl. V mnoha ohledech je situace horší jak během internetové bubliny z roku 2000. Jaké jsou argumenty ...

Memecoin, který vymyslela ChatGPT, dosáhl kapitalizace 600 milionů USD a listují ho světové burzy

Memecoin vytvořený pomocí ChatGPT během měsíce několikanásobně vzrostl. Autor tvrdí, že on za úspěch "nemůže". Článek Memecoin, který vymyslela ChatGPT, dosáhl kapitalizace 600 milionů USD a listují ho světové burzy z webového portálu Finex.cz.

IPhony za hubičku: Apple láká zákazníky masivními slevami

Po slabém prvním čtvrtletí, kdy Apple čínský trh pomalu ztrácel, v dubnu prodeje iPhonů vzrostly. Co může agresivní cenová politika přinést? Článek IPhony za hubičku: Apple láká zákazníky masivními slevami z webového portálu Finex.cz.

Zajistěte si atraktivní pasivní příjem: 2 britské akcie nabízející neuvěřitelné dividendy!

Pro budování pasivního příjmu se hodí dividendové akcie stabilních silných společností. Dvě takové vám dnes představíme. Tentokrát z londýnské burzy. Článek Zajistěte si atraktivní pasivní příjem: 2 britské akcie nabízející neuvěřitelné dividendy! z webového portálu Finex.cz.

Buffettova tajná zbraň: Proč může být intuice lepší než analýzy?

Warren Buffett ví, jak využít své emoce k dosažení investičního úspěchu. Nové studie ukazují, že být naladěn na své podvědomé reakce může zlepšit vaše investiční výsledky. Článek Buffettova tajná zbraň: Proč může být intuice lepší než analýzy? z webového portálu Finex.cz.

5 věcí, které mohou Ethereum ETFs znamenat pro ostatní altcoiny

Jaký dopad může mít schválení Ethereum ETFs na vaše oblíbené altcoinové projekty? Některé z nich mohou jednoznačně profitovat, jiné mohou čelit výzvám. Článek 5 věcí, které mohou Ethereum ETFs znamenat pro ostatní altcoiny z webového portálu Finex.cz.

Nvidia změnila pravidla hry na akciovém trhu! Jak dlouho ještě poroste?

Pokud si budete vyčítat, že jste nekoupili nejžhavější akcie současnosti předtím, než šly nahoru, nezapomeňte se také poplácat po zádech za chyby, které jste neudělali. Článek Nvidia změnila pravidla hry na akciovém trhu! Jak dlouho ještě poroste? z webového portálu Finex.cz.

3 dobré důvody, proč nyní uzavřít spořící účet

Necháváte si spořící účet, i když už neplní svůj účel? Možná to ani nevíte. V dnešním článku uvádíme 3 důvody, proč může být lepší ho zrušit. Článek 3 dobré důvody, proč nyní uzavřít spořící účet z webového portálu Finex.cz.

Které akcie nakupují miliardáři, a od kterých naopak dávají ruce pryč?

Řada akcií letos byla rozštěpena, nebo byl jejich split alespoň oznámen. Jak na splity reagovali největší investoři s portfolii v řádech miliard dolarů? Článek Které akcie nakupují miliardáři, a od kterých naopak dávají ruce pryč? z webového portálu Finex.cz.

Šílenství kolem GameStopu pokračuje: Akcie vyletěly o 23 % a firma získává miliardy!

Po divokém týdnu, kdy akcie GameStop nejdříve prudce vzrostly a pak stejně prudce klesly byl klid. Tento týden ale cena zase prudce vyskočila. Jak je to možné? Článek Šílenství kolem GameStopu pokračuje: Akcie vyletěly o 23 % a firma získává miliardy! z webového portálu Finex.cz.

ČNB vydala další zlatou minci. Její hodnota obratem vzrostla na sedminásobek!

Nová zlatá mince vydaná ČNB má už teď sedminásobnou hodnotu proti té nominální. Časem ještě poroste spolu s cenou zlata a sběratelskou hodnotou. Článek ČNB vydala další zlatou minci. Její hodnota obratem vzrostla na sedminásobek! z webového portálu Finex.cz.

ČSOB překvapuje klienty: Jaké nové výhody přináší jejich kreditky?

ČSOB od července mění podmínky pojištění ochrany nákupu a prodloužené záruky! Prodlouží dobu ochrany nákupu, zruší spoluúčast, ale navýší úrokovou sazbu na kreditní kartě. Článek ČSOB překvapuje klienty: Jaké nové výhody přináší jejich kreditky? z webového portálu Finex.cz.

Nevíte kam s penězi? Tyto 2 akcie generují nadprůměrný pasivní příjem

Dlouhodobý pasivní příjem je snem mnoha investorů. Jaké akcie by vám k tomuto cíli mohly pomoci si představíme v tomto článku. Článek Nevíte kam s penězi? Tyto 2 akcie generují nadprůměrný pasivní příjem z webového portálu Finex.cz.

Mezi 10 nejobchodovanějšími kryptoměnami jsou 4 memecoiny. Které?

Tradeři na derivátových kryptoměnových burzách se začali zaměřovat na memecoiny. Aktuálně jsou proto hned 4 z nich v top desítce kryptoměn s největším open interestem. Článek Mezi 10 nejobchodovanějšími kryptoměnami jsou 4 memecoiny. Které? z webového portálu Finex.cz.

Wall Street přetéká optimismem! Co říkají experti o budoucnosti trhu?

Polovina roku 2024 je za rohem a hlavní akciové indexy se blíží rekordním hodnotám. Wall Street září optimismem díky rostoucímu výhledu zisků a ekonomického růstu. Článek Wall Street přetéká optimismem! Co říkají experti o budoucnosti trhu? z webového portálu Finex.cz.

Růst ceny Etherea je nevyhnutelný, a to z těchto důvodů

Překvapivé schválení ETFs na ethery bude mít podobný vliv na trh jako schválení fondů na bitcoiny. Navíc je to další signál přijetí kryptoměn. Článek Růst ceny Etherea je nevyhnutelný, a to z těchto důvodů z webového portálu Finex.cz.

3 růstové akcie, se kterými můžete do roku 2030 značně zbohatnout

Objevte sílu růstových akcií. 3 z nejzajímavějších jsme pro vás vybrali do dnešního článku. Co je předurčuje k dalšímu růstu a tím znásobení vaší investice? Článek 3 růstové akcie, se kterými můžete do roku 2030 značně zbohatnout z webového portálu Finex.cz.

Jsou akcie Nvidia v bublině, nebo se jejich růst opírá o pevné základy?

Nvidia rozděluje pozorovatele trhu na dva tábory. Jedni tvrdí, že je nadhodnocená, zatímco druzí jsou přesvědčeni, že ocenění je oprávněné. Jak to je? Článek Jsou akcie Nvidia v bublině, nebo se jejich růst opírá o pevné základy? z webového portálu Finex.cz.

Zázrak z Omahy: Proč Warren Buffett poráží všechny ostatní investory?

Buffettova úspěšná investiční strategie jde nad rámec pouhého výběru akcií. Co přesně dělá Buffetta tak výjimečným? Článek Zázrak z Omahy: Proč Warren Buffett poráží všechny ostatní investory? z webového portálu Finex.cz.

ČNB investuje do akcií ve velkém! Které investice loni přinesly zhodnocení přes 100 mld. Kč?

České národní bance se odvážná investice do akcií vyplatila, v roce 2023 dosáhla zhodnocení 21 %. Bude tato strategie přinášet vysoké výnosy i nadále? Článek ČNB investuje do akcií ve velkém! Které investice loni přinesly zhodnocení přes 100 mld. Kč? z webového portálu Finex.cz.

Těmto akciím predikuje Goldman Sachs v příštích 12 měsících růst až o 108 %

Akciový trh je na vrcholu, ale pořád existují slibné příležitosti ke koupi. Které dvě vybrali odborníci z Goldman Sachs a proč? Článek Těmto akciím predikuje Goldman Sachs v příštích 12 měsících růst až o 108 % z webového portálu Finex.cz.

Rekordní růst akciových indexů: Co čeká americké akcie dál?

Americké akcie dosáhly v uplynulém týdnu historických maxim, což může zkomplikovat boj Fedu s inflací. Silný trh práce a pokračující výdaje spotřebitelů pomáhají USA vyhnout se recesi, ale rekordní ceny na Wall Street mohou zvýšit inflaci. Článek Rekordní růst akciových indexů: Co čeká americké akcie dál? z webového portálu Finex.cz. ...

Ethereum ETF bude lepší pro Bitcoin, vyjádřil se Michael Saylor

Schválení spotových ETFs na Ethereum má přinést změny v institucionálních investicích do kryptoměn a podpořit Ethereum. Ale Bitcoin ještě víc. Proč? Článek Ethereum ETF bude lepší pro Bitcoin, vyjádřil se Michael Saylor z webového portálu Finex.cz.

3 polovodičové akcie s potenciálem udělat z vás milionáře!

Akcie polovodičů rostou a překonávají ostatní sektory. Některé tituly ale na svůj růst zatím čekají a mají k němu přitom ideálně nakročeno. Článek 3 polovodičové akcie s potenciálem udělat z vás milionáře! z webového portálu Finex.cz.

Stane se Nvidia součástí indexu Dow Jones? Připravte se na dramatický růst akcií!

Je tu celá řada faktorů naznačujících, že by se akcie Nvidia mohly stát součástí indexu Dow Jones. Po plánovaném splitu už tomu nebude bránit doslova nic. Článek Stane se Nvidia součástí indexu Dow Jones? Připravte se na dramatický růst akcií! z webového portálu Finex.cz.

Ceny akcií a dluhopisů se propadají! Skutečně je příčinou inflace v USA a zpomalující ekonomika?

Po optimistickém prvním čtvrtletí se ceny akcií a dluhopisů propadají kvůli dubnové rostoucí inflaci v USA. Naděje na brzké uvolnění měnové politiky je tak téměř zničena. Článek Ceny akcií a dluhopisů se propadají! Skutečně je příčinou inflace v USA a zpomalující ekonomika? z webového portálu Finex.cz.

Microsoft má stále co nabídnout: 3 zásadní důvody, proč do jeho akcií investovat

Nové počítače od Microsoftu budou mít umělou inteligenci i bez cloudu. Co všechno budou umět a kdy budou k dispozici se dozvíte v dnešním článku. Článek Microsoft má stále co nabídnout: 3 zásadní důvody, proč do jeho akcií investovat z webového portálu Finex.cz.

TOP 2 akcie, díky kterým si investoři přijdou na tučnou dividendu

Generování kapitálového výnosu v kombinaci s inkasováním dividend je sen každého investora. Tyto dvě akcie vám k tomuto snu mohou dopomoci. Článek TOP 2 akcie, díky kterým si investoři přijdou na tučnou dividendu z webového portálu Finex.cz.

Fed na vážkách: Ovlivní nové údaje o inflaci úrokové sazby?

Tento týden bude plný ekonomických ukazatelů a firemních výsledků, které mohou významně ovlivnit trhy. Očekává se, že investoři budou pozorně sledovat nové údaje o inflaci a výsledky hospodaření důležitých technologických firem. Článek Fed na vážkách: Ovlivní nové údaje o inflaci úrokové sazby? z webového portálu Finex.cz. ...

Donald Trump zveřejnil, jaký postoj zastane ke kryptoměnám, pokud bude zvolen | Finex Coin Week

Kryptoměny ovlivňují americkou politiku, částečně to souvisí i se schválením Ethereum ETF v minulém týdnu. To nejdůležitější z posledních 168 hodin v kryptoměnách přináší Finex Coin Week. Článek Donald Trump zveřejnil, jaký postoj zastane ke kryptoměnám, pokud bude zvolen | Finex Coin Week z webového portálu Finex.cz. ...

Nvidia slaví historický úspěch a Nasdaq láme rekordy. Ethereum ETF schválena! | Burza s odstupem

Proč akcie Nvidia opět vystřelily ke hvězdám a jak se dařilo evropským akciím a komoditám? Jaký vliv mělo schválení Ethereum ETF na cenu této kryptoměny? Článek Nvidia slaví historický úspěch a Nasdaq láme rekordy. Ethereum ETF schválena! | Burza s odstupem z webového portálu Finex.cz.

Růst o více než 900 %! Je tato růstová akcie vhodnou koupí před rozdělením akcií 50:1?

Akcie společnosti Chipotle Mexican Grill rostou a na obzoru jsou potenciálně další zisky. Navíc po oznámeném splitu budou akcie o poznání dostupnější. Článek Růst o více než 900 %! Je tato růstová akcie vhodnou koupí před rozdělením akcií 50:1? z webového portálu Finex.cz.

Překvapivý fakt: Pouhých 9 dnů vytvořilo veškeré akciové zisky v roce 2024!

Zisky na akciovém trhu závisí na několika málo dnech a také na velmi malém procentu akcií. Trefit do správných titulů ve správný čas skoro nejde. Článek Překvapivý fakt: Pouhých 9 dnů vytvořilo veškeré akciové zisky v roce 2024! z webového portálu Finex.cz.

Buffettova TOP akcie má našlápnuto ke značnému růstu!

Je tu spousta indicií, které nasvědčují růstu volného cash flow společnosti Occidental Petroleum v příštích letech. To by mělo těšit její akcionáře, mezi které patří i Warren Buffett. Článek Buffettova TOP akcie má našlápnuto ke značnému růstu! z webového portálu Finex.cz.